Kateri Twitter app za iPad je pravi?

Med vsemi Twitter aplikacijami za Maca in iPhone sem se že pred časom odločil za Tweetie. Podjetje Atebits je kupil sam Twitter in tako dobil svojo lastno aplikacijo. Kar nekaj fanov je nestrpno čakalo na iPad različico in včeraj smo jo končno tudi dobili.

Twitter for iPad vpeljuje nekaj novih prijemov: ob klikih na vsebino se s strani odpirajo novi listi, dodanih je tudi nekaj novih potez (ščip+poteg navzdol odpre novo okno s podatki o avtorju). Zanimivo, a grem vseeno nazaj na Twitterrific. Lepši je, enotni prikaz vseh sporočil (različno obarvanih) je kul, twitpic prikazuje brez ostale navlake in manj je treba ščipati, širiti, odmikati (kako se reče “swipe”).

Twitter for iPad (alias Tweetie)

Twitterrific

Za iPad sem opazil še Osfooro in Echofona, pa me zaslonski posnetki niso prepričali.

Tole je prvi prispevek, ki sem ga napisal s pomočjo BlogPress aplikacije za iPad. Uporabno, le skakanje ven v Safarija po spletne povezave je nekoliko moteče. To bo morda popravil iOS 4.2 za iPad, ki ga je za november najavil Apple.

2 comments

    1. No, saj ne gre za to, kaj zna več, ampak bolj za kaj zna drugače. Najbolje je probati. Tudi če se zmotiš, ga boš dandanes zlahka prodal! 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s